Familjen Eklund

När man säger "Eklund" vad tänker då de flesta på? Jag tror inte att de tänker på samma som mig. Hör jag namnet Eklund så kommer Klaes Eklund (Extremt känd ekonom) Han har tidigare jobbat som Chefsekonom på Posten och på SEB. Hans framgångar slutar inte där, han är idag Senioir Economist på SEB.
Han är författare och har givit ut säkert mer än 10 böcker kring ämnet Ekonomi med inriktning på Nationalekonomi. Han har givit ut över 800 artiklar från 1970talet och jobbat som lärare i ca 8 år på Handelshögskolan Stockholm. 

Dessutom varit medlem av riksbanksfullmäktige i tre år. Rådgivare åt finnans ministern under 80 talet.
Alltså, vi pratar om en väldigt anseed svensk ekonom vars framgångsaga nog är långt ifrån slut.
Klas Eklund har dessutom två barn, varav en vi ska prata lite om.

Fredrik Eklund, en väldigt begåvad kille som jobbar i dagsläget i NY som mäklare, dock av den dyrare klassens lägenheter i NY. Han säljer lägenheter för ca 1 miljard om året, och har nyligen öppnat en firma i Sverige som säljer dyra fastigheter i Stockholm. Fredrik är en entreprenör och under 90 talet skapade han ett IT bolag med bland annat Carl Bildt i styrelsen.
Men de som väcker mycket uppmärksamhet kring Fredrik är att han har spelat in ett antal bög porrfilmer, detta har väckt stor uppmärksamhet men inget som han själv påstår skall ha påverkat hans karriär negativt, snarare positivt. Enligt honom så har alla i NY gjort något galet, så de är mer accepterat..

Varför är familjen Eklund så speciell? De slutar helt enkelt inte här. Klas Eklunds pappa & mamma var dessutom kända ansikten. Bengt Eklund som var Klas pappa spelade in flertal Ingemar bergman filmer och var dessutom aktiv som skådespelare på dramaten i över 20 år!
Mamma Fylgia Zadig är inte heller sämre hon, hon har medverkat i över 20 filmer under åren. Familjen Eklund har en historia av kändisskap och turbolens kring sig, någonting som många svenskar aldrig kommer få en glimt av.

Klas Eklund

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0